in

Sevgililer Günü Çocuk Modası

Malum bir hafta sonra Sevgililer Günü. Bu sevgililer gününde büyük sevgilinizin yanısıra, minik sevgilinize de güzel bir sürpriz yapmaya ne dersiniz?

Piyasada sevgililer günü temalı ürünlere baktığınızda pek çok yerde pembelere boğulmuş kız kıyafetlerinden öteye gidilemiyor. Tek kelimeyle S-I-K-I-C-I! Erkek çocuklarıysa her zaman olduğu gibi unutulmuş. Sanırım kalp motiflerinin onlara yakışmayacağı düşünülüyor. Oysa yaratıcı renkler ve desenlerde çok değişik modeller üretilebilir.

Erkek çocuk modasının kısıtlı olmasından o kadar şikayetçiyim ki, bu konuda bu kadar yaza-yaza sanırım çocuk tekstili işine gireceğim 🙂 Neyse siz bana bakmayın. Şurada kendi aramızda konuşuyoruz değil mi? Erkek anasının şikayetleri bunlar.

Buyurun efendim, hem kız hem de erkek çocukları için klişelere fazla saplanıp kalmamış ama sevgileri gününü de hatırlatan kıyafet önerileri. Hepinize mutlu bir sevgililer günü dilerim.

sevgililer günü moda

Sevgililer Günü moda

Tanla Bilir

Merhabalar! Adım Tanla. Web tasarımcısı ve BebekveBen'in kurucusuyum.
BebekveBen çocuk bakımından öte ebeveynlik, kadın olmak, birey olmak, yurtdışında yaşam, seyahat, yemek, ürünler, eğitim, sağlık gibi hayatın içinden pek çok konunun paylaşıldığı, ailelerin buluştuğu, soru sorduğu, dileyenlerin konuk yazılarla katkıda bulunduğu ve deneyimlerini paylaştığı bir platform... Bize eşlik ettiğiniz için teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

anne ağlıyor

Annenin Göz Pınarında Hep Bir Damla Yaş Vardır

22. Ay

Bebek Gelişimi: 22.Ay